Universiteti Europian i Tiranës's YouTube Channel

YouTube Channel overview

Published description: Ky është kanali zyrtar i Universitetit Europian të Tiranës në YouTube. Këtu do të gjeni video rreth aktiviteteve, spoteve publicitare, dhe gjithcka tjetër rreth UET.

Creation date: 2015

Subscribe button:

YouTube Channel stats and engagement (May 2020)

Subscribers: 148
Videos: 166
Views: 53,753
Average number of Views per Video: 324

YouTube Channel playlist