Universiteti Katolik Zoja e Këshillit Të Mirë's YouTube Channel

YouTube Channel overview

Published description: Universiteti Katolik "Zoja e Këshillit të Mirë" (UNIZKM) është themeluar në vitin 2004 dhe përbën një nga nismat e para të arsimit privat në vend.

Creation date: 2012

Subscribe button:

YouTube Channel stats and engagement (May 2020)

Subscribers: 226
Videos: 95
Views: 47,435
Average number of Views per Video: 499

YouTube Channel playlist